Image Alt

REGULAMENT

ACCES

Accesul la festival se face GRATUIT incepand cu data de 31 mai 2019 – ora 17.00.

TRANSPORT

Accesul cu autoturismele personale se poate face numai până în zona parcărilor special amenajate. Cei care vor să își lase mașinile acasă beneficiază de transport organizat:

  • 2 curse regulate BUS pe rutele Brașov – Aeroport – Brașov și Ghimbav – Aeroport – Ghimbav
  • Taximetre cu tarif prestabilit

INTERZIS ÎN ZONA FESTIVALULUI

Accesul în zona festivalului cu artificii at pariuricasino.com, lasere web, arme albe, articole pirotehnice, spray-uri de gaz, drone este INTERZIS!
Consumul și traficul de droguri de orice website fel sunt STRICT INTERZISE!
Participanții trebuie să se abțină de la orice acțiuni care pot amenința sau pune în pericol viața ori sănătatea, securitatea și drepturile celorlalți.
Participanților le este interzis să deterioreze/ distrugă mediul și/ sau instalațiile ID FESTIVAL, ibebet clădirile și zonele verzi.
Este interzisă desfășurarea oricărei activități comerciale/ publicitare in afara celor aprobate de organizatori.
Participanții au dreptul de a fotografia și filma numai în zonele de acces public. Materialele astfel rezultate NU vor putea fi însă folositeîn scopuri comerciale și vor putea fi făcute publice doarcu protecția drepturilor persoanelor care apar în imagini.
Orice încălcare a regulamentului va fi raportată organelor specializate și sancționată conform legii.

PLATA CASHFREE

Pentru o mai bună, あんまん チャット rapidă și legală organizare, plata pentru produsele și serviciile oferite în zona festivalului se va realiza exclusiv prin BRĂȚĂRI procurate pe loc dinzona festivalului.
Plata cu numerar este strict interzisă.

MINORI

Vă recomandăm cu tărie să aduceți căști speciale de protecție împotriva sunetelor puternice, în special pentru copiii mici.

De asemenea, se recomanda accesul minorilor însoțiți de un adult. Accesul minorilor în zona VIP este interzis.

INFO POINT

Pentru orice intrebare legata de festival va rugam sa ne contactati prin intermediul formularului de contact sau la Info Point ul special amenajat in cadrul festivalului.

ASISTENȚĂ MEDICALĂ

În zona festivalului se vor asigura în regim de continuitate servicii de prim ajutor și asistență medicală.

COMPORTAMENT ADECVAT

Participanții trebuie să se abțină de la orice acțiuni care pot amenința și pune în pericol viața sau sănătatea, securitatea și drepturile altora.

Participanților le este interzis să deterioreze/distrugă mediul și/sau instalațiile ID FESTIVAL, clădirile și zonele verzi.

Este interzisă desfășurarea oricărei activități comerciale/publicitare in afara celor apobate de organizatori.

Participanții au dreptul de a fotografia și filma în zona Festivalului, dar numai în zonele în care le este permis accesul.

Participanții nu vor putea folosi materialele filmate/fotografiate în scopuri comerciale și nu le vor putea comunica public decât dacă se asigură respectarea drepturilor personale ale vizitatorilor filmați/fotografiați.

SECURITATE

Pentru o bună desfășurarea festivalului, vă rugăm insistent să:

  • informați echipa de securitate cu privire la orice situație posibil periculoasă pentru ceilalți
  • anunțați echipa de securitate cu privire la orice incidente în care ați fost implicați ori la care ați fost martori

În cazul unor violențe, agenții de securitate îi pot evacua din zona festivalului pe cei implicați

LIMITAREA RĂSPUNDERII

ID Festival nu își asumă responsabilitatea în cazul retragerii unuia dintre artiștii confirmați.

ID Festival nu are obligația să anuleze festivalul în caz de vreme nefavorabilă.

În caz de forță majoră, autoritățile pot solicita suspendarea sau închiderea festivalului ori a unei părți a acestuia.

În cazul în care un participant încalcă regulamentul clar exprimat mai sus, ID Festival îl poate obliga să părăsească zona.

În cadrul ID Festival se vor realiza materiale foto și video, cu scopul de a promova evenimentul. Prin participare, vizitatorii își exprimă în mod automat acordul ca imaginile ca ace carpet cleaning dublin poată fi folosite de organizatori în scopuri exclusiv de comunicare și promovare a următoarelor ediții.

ID Festival nu este responsabil pentru obiectele pierdute sau furate. Astfel de situații pot fi raportate la Info Point-ulFestivalului sau direct organelor abilitate, în cazul în care suspectați o infracțiune check it out .

Participanții își asumă întreaga responsabilitate medicală pentru participarea la diverse activități din cadrul festivalului care presupun un grad ridicat de efort fizic.

MASS-MEDIA

Acreditările la eveniment se eliberează doar în baza legitimației de presă. Solicitărilese fac pe adresa de mail contact@irondragons.ro

Iron Dragons Fest

CONTACT .